Certificaten

Interval werkt aan kwaliteit en veiligheid
Interval is een landelijk erkend en gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf. Partner in beveiliging voor ieder willekeurige onderneming, organisatie of instelling. Dagelijks werken onze professionele en goed opgeleide medewerkers aan kwaliteit en veiligheid. Samen met de opdrachtgever zoeken wij de beste oplossingen, die het snelste kunnen worden gerealiseerd tegen zo laag mogelijke kosten. Interval neemt klantgerichtheid uiterst serieus.

Mensenwerk
Interval staat voor kwaliteit en efficiency. Dat ziet u in één oogopslag aan ons werk en materieel. Maar u merkt het vooral aan onze medewerkers, want installeren blijft mensenwerk. En met die mensen zit het wel goed bij Interval, getuigen de vele certificeringen van ons bedrijf.

Branddetectie
Naast een veelzijdig elektrotechnisch installatiebedrijf met een opmerkelijke staat van dienst, is Interval sinds 2005 ook een NCP-erkend branddetectie- en preventiebedrijf. Dat betekent dat wij officieel detectiesystemen mogen ontwerpen, installeren en onderhouden. Bovendien zijn wij bevoegd om goed beveiligde gebouwen officieel brandveilig verklaren. En dat vindt uw verzekeringsmaatschappij heel belangrijk.

Interval hanteert de Uneto-VNI garantie- en leveringsvoorwaarden.

Klik op de onderstaande certificaten voor meer informatie.